Автор Съпругът ми можеше да е сред многото самозапалили се у нас

1
Жената на убиеца на банкерката разказва за злополучния му бизнес
източник

15143-0

„Ако животът е нормален, човек няма да се вкарва в такива филми”. Така коментира Соня Симеонова сложната ситуация на съпруга й Любомир Симеонов, убил бургаската банкерка.

Пред Нова телевизия жената определи мъжа си като добродушен, с лъчезарен характер и с чувство за хумор. Според нея, Любомир е бил доведен до състояние, в което е  трябвало да избира: „Беше поставен в безизходица, щеше да е сред многото, които се самозапалиха и гръмнаха и той е предпочел това”.

Съпругата обясни, че нейният мъж е вложил всичко в бизнеса си. Планирал е как ще се развие проекта му. И допълни, че неговото действие е симтом за заболяването на обществото.

Все пак Симеонова обясни, че не е предполагала какво ще се случи, но е усещала напрежението в мъжа си. „Пред мен е казвал: не знам до кога ще издържа така”, сподели още жената. Тя обясни, че не е очаквала подобна развръзка, тъй като психиката в нормално състояние не допуска такъв финал.

Симеонова обясни, че мъжът й има подкрепа във фейсбук, тъй като много хора са в подобна ситуация. "След такава постъпка, очаквах да е сринат, но не беше", каза съпругата. Тя обясни, че не знае дали мъжът й е изразил съжаление към близките на убитата банкерка и допълни, че все пак той не е свършил нещо похвално.

Според Соня Симеонова, съпругът й явно предварително е решил да бъде жертва, но да бъде чут.


Пред медии той обясни, че не е убил за пари, а заради държавата и хората. "Докато има бели якички в тази държава, скъпоплатени, алчни, нито държавата ще върви напред, нито икономиката ще върви напред и хората ще стават все по-гладни. Аз съм офицер от Българската армия, обучаван съм, че държава и родина са №1 и грижата за подчинените е основна грижа", заяви още бизнесменът.
Отнеми на народа неговата история - и след едно поколение той ще се превърне в тълпа, а след още едно поколение ще можеш да го управляваш като стадо.

Личен коментар: човек възпитаван да обича родината и държавата със същата такава обич и детска наивност заобича и банките. В последствие разбира, че банките обичат само пари, не и хора. Съжалявам човека, но нали за това се борихме през 89, какво стана?
Отнеми на народа неговата история - и след едно поколение той ще се превърне в тълпа, а след още едно поколение ще можеш да го управляваш като стадо.

Това, което е направил разбира се е недопустимо! Но абсолютно съм съгласен, че това е един от показателите до каква степен е болно нашето общество.

Горкия човек, сега освен жената "загроби" и своя живот и живота на близките си. Да беше запалил банката по-голям ефект щеше да има  :D Шегувам се! Да не почука сега някой на вратата.....