Автор Червения кръст ще помага на бедните в Англия

4
15705-0

Възстановяването на икономическия ръст в страните от Европейския съюз е толкова силно, че организацията на Червения кръст планира за пръв път от края на Втората Световна Война събиране и разпределяне на храна във Великобритания. В следвоенната история на Британия това се случва за първи път.
През пролетта към пунктовете за раздаване на храна се обърнаха около 500 000 британци. Обаче заради свиване на програмите за социална поддръжка на правителството се очаква голям ръст в броя на нуждаещи се хора.
Източник
Отнеми на народа неговата история - и след едно поколение той ще се превърне в тълпа, а след още едно поколение ще можеш да го управляваш като стадо.

Е това не мога да го повярвам  :upset:. В Англия да подпомагат бедни - какво значи бедни в Англия??? Ако се направи съпоставка с живеещите в България, то трябва да бъдат подпомогнати /по  английските критерии/ 99% от българите  :old:

Става дума за бездомните най-вероятно. Интересното, е че западните медии постоянно тръбят как всичко е ОК и ние излизаме от икономическата криза и се възстановяваме и т.н. Нещо подобно са викали офицерите и капитана на Титаник докато кораба постепенно се е пълнел с вода.
Не съм гинеколог, но мога да погледна...