Автор Преобразяването при жените

6
В продължение на тази тема

Общо 10 снимки в темата

15735-0

Модният стилист от Санкт Петербург -  Вадим Андреев може да преобрази едно момиче до неузнаваемост с помощта на обикновен грим. Той работи както със звезди от шоу бизнеса, така и с обикновени хора.   
«Още от малък ми харесваше да променям външния вид на хората. Когато пораснах, аз реших да се заема с това професионално и станах стилист», — разказва Вадим Андреев.
Вадим е решил да прави снимки на своите клиенти преди и след нанасянето на грима, за да покаже по този начин на хората, че те могат да се променят, да станат по-привлекателни и да бъдат щастливи.
При това той работи не само с жени, но и с мъже, които искат да изглеждат, например, готично или просто да са привлекателни. 
Майстора казва, че по този начин той се опитва да докаже, че и обикновения човек може да изглежда също толкова неотразимо, както знаменитостите от кориците на лъскавите списания.
Той си признава, че някои от снимките леко са коригирани с фоторедактор, но това са съвсем леки изменения: премахнати са косъмчета от челото изпаднали от прическата, добавен е контраст. Но като цяло снимката отговаря на истината.
«При това жените не са длъжни всеки ден да си правят сложен грим. Има малки тайни за всеки ден, които може да бъдат използвани от всеки», — казва Вадим Андреев.


Невероятни гримьори  :pray: няко може ли да ми даде адреса им  :blink: :biggrin:

Трудно ще ме убедят, че всяка жена може в домашна обстановка и то ежедневно, да постигне приблизителен ефект  :old:

Лоша работа  :dont: от тук нататък ще я вкарвам първо в банята да си смъкне "мазилката" от лицето и след това ще видим какво ще правим  :upset: :biggrin:

Много шокирощо  :blink:. Сразен съм  :(