Автор Пет правила, които трябва да спазва всяка жена!

11
16036-0

5П – Всяка жена трябва да ги научи наизуст и да ги разкаже на дъщеря си и майка си!
Колко пъти трябва да повтарям! Момичета това е специално за Вас! И го запомнете веднъж завинаги!
Как трябва да молим мъжете? За да им е приятно на тях да изпълнят Вашата молба и да Ви направят щастливи:

1П - Почакайте!
Трябва да се избере подходящ момент! Не трябва веднага да му звъните докато той е на съвещание, или докато е уморен и гладен да му намеквате нещо.

2П - Директно!
Без всякакви там "А не може ли, или отдавна не сме ходили никъде, или още колко дълго ще стои този боклук тук?" – Скъпи, вземи боклука със себе си, моля те!
- Нека да вечеряме в ресторант днес, моля те!
- Моля те отвори ми този буркан, аз не мога.

3П - Разбрано!
Никакви намеци – говорете точно какво искате и кога! Адрес, размер, цвят, количество, дата, време и т.н. Всичко! Не се надявайте, че той помни датата, на която сте се запознали, или е запомнил от първия път Вашия рожден ден. Той си има достатъчно негови мисли. Напомнете му, той не ги забравя нарочно!

4П – Радвайте се!
Емоционално, без да се срамувате покажете му честни емоции, от душа! Скачайте, радвайте се, пищете и искрено се наслаждавайте на възможността да получите това, което искате. Покажете честно, колко много то ще Ви зарадва!

5П - Простете!
Простете го ако той е забравил, не е можал или е игнорирал Вашата молба. Вие направихте всичко, което беше необходимо! Оставете го, позволете му да не Ви изпълнява желанията от първия път… Разрешете му да не се справи!

(И 2П опционално: - молбата трябва да е РЕАЛНА и ЧЕСТНА! А не да искате от него дворец, особено пък ако той не Ви трябва :) Защо опционално – защото трябва да имате вяра в своя мъж, че той ще се справи с всяка задача.

Пример 5П:
Скъпи, нали помниш, че утре имам рожден ден.  Избрах си много готини обувки, пробвах ги – много ми отиват! С тях ще изглеждам много сексуално за теб и ще бъда НАААЙЙЙЙ ЩАСТЛИВАТА ЖЕНА НА СВЕТА (Скачаш, пищиш, радваш се и пляскаш с ръце от цялата си душа, искрено показваш своя възторг) Ето адреса на магазина, можеш да ги вземеш по всяко време от 10 до 21 часа, продавачката ги е заделила за мен. Или ако искаш ти ми избери някакви. Аз ще се радвам на всеки подарък от теб! Ти си най-добрия мъж на света.

Пример 5П:
Скъпи вземи ме в 8 часа след работа. Ще ти изпратя адреса със СМС. Много, много, много ми е мъчно за теб ****. А ако не успееш – не се тревожи, аз сама ще се прибера.
(И ако той не успее, сама, без да се ядосваш се прибираш с автобуса и никога не трябва да му напомняш, че той е един мързелив мерзавец :)
Не съм гинеколог, но мога да погледна...

Хм... мога да помисля върху тези правила, макар, че не съм напълно съгласна  :P

Хм... мога да помисля върху тези правила, макар, че не съм напълно съгласна  :P

В голяма грешка си скъпа  :P. ПРАВИЛАТА трябва да се спазват дословно и безпрекословно  :agree: Сега наистина - скъпи момичета, прочетете много, АМА МНОГО внимателно и ги запомнете. Те са много, много верни  :idea:

Много добри правила!
Спрях тревата, сега с мен даже котката не разговаря.

Eй, Браво!!! Сега остава жените да ги прочетат, научат и спазват  :biggrin:

Спрях тревата, сега с мен даже котката не разговаря.

Правилата са прекрасни и винаги ще дадат очаквания резултат. Но всяка жена трябва да си изработи свой начин да помоли мило мъжа си, защото ако тя не е от тези, дето пищят, подскачат и се екзалтират, рискува нейния човек да се настрои недоверчиво и резултатът ще е катастрофален.
Но правилата са прекрасни!
 :bravo:
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.