Автор Най-сексуалния гинеколог в света!

9
16992-0

Момичета, тази тема е само за вас! Запознайте се – това е испанеца Мануел Рико, той е на 24 години и живее в град Консепсион, Чили. По-рано е бил модел и даже е побеждавал в конкурса «Красавец на Испания» през 2010 година. Но Мануел повече не иска да бъде просто красавец, той иска да стане доктор и да помага на жените. Защото той е, няма да повярвате… гинеколог. Местната преса съобщава, че чилийските жени вече се редят на опашки за да бъдат приети за преглед. А вие, признайте си честно, ще се наредите ли на опашка?..
7 снимки в продължението

Даже бих си сменил пола за да тръгна на прегледи при този симпатяга  :biggrin:

Това приятелче не му завиждам-ще му се пръснат камбаните от блъскане!
тинтири-минтири

Даже бих си сменил пола за да тръгна на прегледи при този симпатяга

:faceoff:
Love comes again...

Голям сладуре това кандидат гинекологче  :biggrin: :wub:

Аз моят гинеколог не го замянем за никой, еле пък за нещо подобно...Гледам, гледам и няма какво да ме впечатли в това чудо... Аз ли нещо не съм в ред незнам  :upset:
Когато отсечем и последното дърво, когато отровим и последната капка вода, ще разберем, че парите не стават за ядене!

Аз моят гинеколог не го замянем за никой, еле пък за нещо подобно...Гледам, гледам и няма какво да ме впечатли в това чудо... Аз ли нещо не съм в ред незнам  :upset:

Не се обиждай, но явно при теб нещо не е наред  :idea:. Ако махнем това колко добър гинеколог ще стане, пича е голям сладур  :wub:
Кака, всичко знае...

Олалалааааааааааааааааа  :bravo:
Ех, ако всички лекари бяха такива все щях да съм болна  ::)

Олалалааааааааааааааааа  :bravo:
Ех, ако всички лекари бяха такива все щях да съм болна  ::)
И аз, и аз, и аз...  :wub: