Автор Необикновени чанти - ІІ част

6
Понеже много ми допадна публикацията за необикновените чанти  :biggrin: реших да направя продължение на темата  :idea: Вижте какви чанти предлагат моите дизайнери  :P

14 снимки в темата

17114-0

Ергономична раница-прахосмукачка. Движи се винаги с вас, така че не е нужно да плъзгате и мъкнете тежката прахосмукачка из къщата – препоръчвам на всяка добра домакиня  :P.

17115-0

Перфектна чанта за любителите на музиката и купоните :elka:. „Раница-китара” е красива китара с форма на чанта, изработена от боядисана с растителни бои  :idea: мека, телешка кожа.

17116-0

Малко чанти на тема STAR WARS /Междузвездни войни/   :shoot: :moderator:. Раница ЧУБАКА! Сега спокойно може да се разхождате с Укито на гърба  :biggrin:

17117-0

Yoda (Йода) ... на гърба си ... да те учи ... и да носиш неща вътре в него (например светлинният си меч)  :idea:. Перфектен за всеки Star Wars фен.

17118-0


Раница Darth Vader (ДАРТ ВЕЙДЪР). Имате силата на тъмната страна  :horror: зад вас през цялото време, така че никой няма да посмее да се закача с вас!

17120-0

Креативна плюшена раница R2-D2 е дроида, който търсите  :biggrin:.

17121-0

Boombox раница Reppo II с твърда обвивка, вградени говорители и висококачествен цифров усилвател – за музикални маниаци  :disco:.

17122-0

„Велосипедно седло (седалка)”  може да се носи като раница. Проектирана е така, че докато се ползва в "мотоциклетен режим" само една малка част от торбата е седалка, а останалите все още функционират като редовна раница  :upset:.

17123-0

Вземете Gizmo с вас навсякъде. Презрамките също ще се коригират, за да се ползват и от възрастни   :P

17125-0

Гениално решение за тези от вас, които не могат да се разделят с домашният си любимец и го мъкнат  :P със себе си на работа, пътуване или на гости при приятели и роднини  :idea:.

17126-0

Раница за компютърни маниаци  :lamo:. Изработена от лек неопрен позволяващ на тялото да диша, тази ултра-тънка раница оптимизира транспортирането на вашия лаптоп и аксесоари.

17127-0

Боб Басет от Украйна  :upset: е проектирал раница Дракон, изработена от естествена кожа – просто ме впечатли изработката, иначе функциалността й доста куца.

17128-0

Край  :P. Надявам се да ви е било интересно!

Страхони ранички  :bravo: бих си купила поне половината :biggrin:

Има някои наистина добри попадения. Например ... Йода  :biggrin:

Имам прекрасен йоркширски териер и тази раничка ще му заспи  :biggrin:
Кака, всичко знае...