Автор Жените и техните зодии

13
Творчески хороскоп по проект на полски фотограф. Мнението на Аркадиуш Браницки (Arkadiusz Branicki), е че всичко на света трябва да е просто. Затова за стил на своя проект той избира минимализъм, без излишни детайли и добавки.Фотопроекта се нарича «Зодиак», в него Аркадиуш се опитва да покаже, че във всеки човек има творческо начало.
12 снимки в стил НЮ :tits: + описание:

17438-0

1. Овен — човек на вдъхновението. В неговия мозък постоянно се зараждат различни творчески идеи. Но ако не започнат веднага да се реализират, те също толкова бързо угасват. Овена може да постигне творчески успех реализирайки идеите си на практика.

2. Телец – При Телците вдъхновението идва внезапно и те няма как да се противопоставят на желанието да творят, те творят докато имат сили. Петминутни песни, двучасови балети, даже романи по 700 страници – това не е техния мащаб. Те мислят в много по-големи форми – мостове, дворци, небостъргачи. Силата на хората от тази зодия е в архитектурата.

17439-0

3. Близнаци — прекрасни актьори, те могат да се справят с всякакви роли. Играейки на сцената те могат да забравят за реалността, напълно превъплъщавайки се в своя персонаж.

17440-0

4. Рак – Творенето за Раците е като дишането, те са пълни с творчески пориви, а потока от идеи в техните глави е неспирен. С каквото и изкуство да се занимава Рака – той навсякъде ще има успех.

17441-0

5. Лъв – В главата на Лъва постоянно се въртят хиляди шарени образи. Ако има под ръка хартия и бои, той би рисувал без да спира. Лъва изцяло се отдава на творческата работа, в такива моменти останалия свят престава да съществува за него. Буйното въображение ще му помогне да постигне успех във всеки вид изкуство.

17442-0

6. Дева – Девите умеят да прилагат творчеството към практическите неща. На тях им се отдава прозата, динамичните криминални романи с безброй жизнени подробности. Обаче поезията за тях е прекалено скучна.

17443-0

7. Везни – Везните притежават фантастичната способност да се концентрират и дълбоко да проникват в същността на предмета. За тях е важно да имат възможност да се коригират ако допуснат грешка. Скулптурата е идеален вид изкуство за Везните.

17444-0

8. Скорпион – Скорпионите с лекота умеят да изразяват своето моментно състояние на лист хартия, платно или нотни листи. Обичат да се показват пред публика. Затова на сцената на театъра или на снимачната площадка те се чувстват като риби във вода.

17445-0

9. Стрелец – Стрелците виждат всичко в детайли, могат да напишат отличен сценарий за филм, да подберат актьорски състав, костюми и декорации. Киното с неговия динамичен живот е идеално място за Стрелците.

17446-0

10. Козирог - Козирозите често не подозират колко много талант се крие в тях. Навика да сдържат своите творчески пориви им пречи да се изявят. Но ако в момент на силно желание те започнат да творят, то те ще отприщят своя вътрешен вулкан от емоции и ще могат да достигнат върха във всеки вид изкуство.

17447-0

11. Водолей – Водолеите са винаги пълни с идеи и сили за тяхното въплъщаване. Те подхождат творчески към всяко едно нещо: от обяда могат да направят произведение на изкуството, което ще ви бъде жал да изядете. Могат така да обзаведат своя апартамент, че целия вход да иска да им дойде на гости.

17448-0

12. Риби – когато става дума за творчество, мързела или общественото мнение не са пречка за Рибите. Те истински обичат да творят. Потресаващата чувствителност на рибите им позволява да се сдобиват с успехи в кой да е вид изкуство.

17449-0

Да се чуди човек в кой раздел да я прехвърли тая тема...  :biggrin:
Love comes again...

7. Везни – Везните притежават фантастичната способност да се концентрират и дълбоко да проникват в същността на предмета. За тях е важно да имат възможност да се коригират ако допуснат грешка. Скулптурата е идеален вид изкуство за Везните.

(Attachment Link)


Везни - прекрасна ... зодия  :sm_biggrin:

Много интересен  поглед върху зодиакалните знаци - женското тяло винаги е било вдъхновение за творци от всички области на изкуството  :P

Изключителен фотограф  :bravo: Представил е по най-красивият начин женското тяло в зодиакални форми. Поздравления и за Джинджър за хубавата тема :agree:
Кака, всичко знае...

Фотографиите са уникални..темата също  :bravo:
Когато отсечем и последното дърво, когато отровим и последната капка вода, ще разберем, че парите не стават за ядене!

Красиви зодиакални знаци - особено Везните  :biggrin:

Вече вярвам в хороскопи и зодии! Аз съм лъв и от тази тема лъвицата най-ми хареса  :wub:

Вече вярвам в хороскопи и зодии! Аз съм лъв и от тази тема лъвицата най-ми хареса  :wub:

Да, лъвицата си я бива, но обърни внимание на ... Везната  :biggrin:

Много нежна еротика :agree:. Определено фотографа е много добър  :up:

Не бях срещал досега такова представяне на зодиакалните знаци  :idea: - много нежна еротика, без никакво залитане  :bravo:

Каквото й да го говорите Лъвицата си е Лъв  :D

Чудесно представяне на женското тяло  :bravo:. Поздравления за фотографа  :agree: