Автор Абсолютното зло: Фармацевтичната мафия на семейство Рокфелер

5
19763-0
Как така се случи, че фармацевтичните фирми в света са цяло море, а собственикът им е един и същ? Как така се случи, че лечението ни се оказа в ръцете на уроди, печелещи от отравянето и убийството на хора? Как така се случи, че медицината избра път, посочен й от многоженец, насилник, конекрадец, мошеник, крадец и шарлатанин? Как така се случи, че правителствата ни прилагат методи на терор и сплашване за заробване и насилие върху  населението – от името и в интерес на печалбите на химическата и фармацевтична мафия на семейство Рокфелер?
Да започнем от самото начало.

Основател на фармацевтичната мафия станал  многоженеца, насилника, конекрадеца, мошеника, крадеца и шарлатанина  Уилям Ейвъри Рокфелер (1841–1922).
Уилям Ейвъри Рокфелер от семейство Roquefeuille, което през 17 век емигрирало в САЩ  от Нойвид (Рейнланд-Пфалц / Германия).

Въпреки че нямал нужното образование, Уилям Ейвъри Рокфелер нагло се представял за лекар. И не за какъв да е лекар, а за “Доктор Уилям Е. Рокфелер, известен специалист по ракови заболявания”.

Първите си пари е спечелил, пътувайки с впряга си из страната, лекувайки хората от рак с чудодейното си лекарство от смес на бензин и алкохол. Лекувал бързо, много успешно събирал пари от безнадеждно болните и винаги успявал да се измъкне безнаказано.

Колко е спечелил тогава  Уйлям Еивъри Рокфелер от “лечението на рак”, само може да се предполага, но са били достатъчни за 13% акций на  Standard-Oil.
Като умел търговец,  Уйлям Еивъри Рокфелер се пробвал на различни поприща, но успеха си с бензино-алкохолното чудо никога не забравил. По-късно това станала пътеводната звезда за фармацевтичната мафия.

Следващ важен етап в развитието на фармацевтичната мафия е свързан с името на концерна  I.G Farben.
Да, да – производителя на известния  “Циклон Б”.
Да, да – концерна, чиито заводи никога не са били бомбандирани от съюзниците, въпреки че това можеше да парализира цялата нацистка военна машина.

I.G Farben имал общ бизнес със семействата на Рокфелер и Ротшилд. Тези семейства работели заедно, сплотено и много ефективно:

*В началото на Втората световна война, зоната на влияние на картела  I.G Farben е обхващал 93 страни на всички континенти.

*В началото на Втората световна война – I.G Farben вече бил погълнал 613 други компании.

*В началото на Втората световна война – I.G Farben си сътрудничел/готвел се да погълне 2.000 компаний из целия свят.

*В началото на Втората световна война – I.G Farben притежавал капитал от 6.000.000.000 райхс марки в злато и е била най-големия промишлен картел в Европа и най-големия химически картел в света.

*В началото на Втората световна война, благодарение на сливането си с гиганти като Kodak, DuPont, Standard Oil – I.G Farben се превърща в най-мощния картел в историята.

След войната, през 1953г. , немската част на I.G Farben  беше прехвърлена на такива членове на картела, като  Bayer, Hoechst и др. , за да не предизвиква асоциации с  “Циклон Б”.
Тъкмо уредили нещата  през 1953г, и немската част на I.G Farben на семейство Рокфелер била приватизирана, на закрит аукцион, разбира се, чрез “анонимни” лица (225 на брой) от семейство Рокфелер, разбира се. За някакви си там  329.000.000 долара, разбира се. Идеята за този аукцион била пусната на Робърт Кенеди от “автора на плана”. Но когато Робърт Кенеди започнал да се колебае, изведнъж отнякъде се появил оня зъл палестинец Серхан Серхан (убиецът на Робърт Кенеди).
И когато вече всичко беше под контрол, семейство Рокфелер започна настъплението си към тогавашната медицина, презрително присмиваща се над бензино-алкохолното чудо. Първоначално семейство Рокфелер унищожи корените на онази медицина, която учеше да помага на човешкия организъм сам да се лекува и тръбеше някакво си там “Не вреди!”.

Ако през 1905г в САЩ е имало 160 медицински учебни заведения с мотото “Не вреди!”, то през 1950г. вече нямаше нито едно такова. Така, като цунами семейство Рокфелер премина през целият свят. Резултата – отпадна закона в медицината “Не вреди”. Малко хора се интересуват от това, че този закон даваше по-добри резултати от бензино-алкохолното лечение. Повсеместно студентите започнаха да се обучават да лекуват с бензино-алкохолни хапчета и инжекции. Така фармацевтичната мафия, обучавайки дистрибуторите на бензино-алкохолни хапчета и инжекции, си осигури годишна печалба в размер на трилиони долари. А печалбата е космическа, защото маржът е космически, при това освободена от данъци.

Нямаше никакво значени, че бензино- алкохолния препарат рядко можеше да се нарече лекарство. Медицинската практика “Не вреди”, официално и повсеместно беше обявена за шарлатанска. Официално се признаваха само тези дипломи, които бяха издадени от бензино-алкохолните учебни заведения.

Но това са само дреболии….

За да получава своята космическа свръх печалба, са нужни обезпечители на постоянен поток от болни. За обезпечаването на този поток от болни, работят другите подразделения на империята Рокфелер – химическата и биотехнологична промишленост.

Да, да! “Великия спасител на света от глада – “Монсанто“.

Сега главен надзирател на супер-картела е Citibank – резултат от поглъщанията на фамилия Рокфелер в ранните години.

Главен таран за по-нататъшното разрастване на супер-картела станала Организацията на Обединените Нации (ООН) – любимата рожба на семейство Рокфелер, представляваща  най-големия и съвършен механизъм, обезпечаващ неограничена власт на монопола им.
“Шокиращи цитати на световния елит, говорещ за унищожението на човечеството… Монсанто е техен инструмент?”) – също е творение на семейство Рокфелер. Химията отравя цялата ни среда, докъдето и доколкото е възможно. От освежителите за въздух в тоалетната, до стерилните прахове – всичко служи като средство за да попаднем в ръцете на бензино-алкохолната фармацевтична мафия. Семейство Рокфелер трови не само средата в която живеем, но и храната ни. Процесът на отравяне на храната се разделя на два етапа: отравяне на земеделските насаждения и отравяне при преработката.

Codex Alimentarius – скритата заплаха

С отравянето на земеделските насаждения се занимава “Великия спасител от гладът на света” – Монсанто. А за окончателното отравяне на храната при преработката, семейство Рокфелер снабдява преработвателите с 400 вида всякакви Е-”добавки” и 4.000 вида чудеса, променящи химичните и/или физичните свойства на продукта, такива, за които е бедна фантазията на преработвателя.

Това, че семейство Рокфелер е заета да изтреби всеки, който не желае да работи за бялата раса, е ясно вече и на заека ми, но съм възхитен – как умело и с фантазия ни изтребват! Първо ни съдират кожите, а после ги захвърлят в забвението на историята. А какви герои сме ние! Тъпчем децата си по дяволите с ненужни витамини, сами поглъщаме по дяволите ненужни хранителни добавки и дори се хвалим, колко сме образовани! В същото време семейство Рокфелер предпочита да се лекува с хомеопатични препарати, и не взема от своите бензино-алкохолни чудодейни хапчета!

Може би наистина мястото ни е на бунището на историята, като наказание за тъпата ни самоувереност?

По мотиви (съвсем съкратено):  MMnews – Die Pharma-Mafia
http://www.mmnews.de/

Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.

 :upset: бе много стряскащи факти..., но факти ли са??? има ли и други източници, които могат да потвърдят това???

Никой не може да каже колко е вярно, но аз лично съм уверена, че това е истина и дори е смекчена в голяма степен. Напиши в Гугъл Джон Рокфелер и виж какво пише. Представям си как се надсмиват на нашето неверие, че е възможно да ни правят на салата и пак да не вярваме! :vilka:
Ние, простосмъртните, така сме свикнали да ни е гадно, че дори някой да ни докаже с факти, че има виновници за гадното ни положение, ние ще отхвърлим очевидната истина, за да продължим да си вярваме, че животът по правило трябва да е труден и гаден.
Те ни плюят, при това с отрова, а ние мислим, че вали дъжд и пускаме чистачките! :faceoff:

http://der-stuermer.com/rockefeller.htm

http://anonybulgaria.wordpress.com/2013/02/14/codex-alimentaris-%D1%81%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%85%D0%B0/
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.

Янчи, меко казано съм шокирана :blink:... Отдавна се замислям, че фармацефтичните гиганти целят да има, колкото може повече болести, съответно болни, съответно лекарства. В статията много добре е систематизиран целия подход при "налагането на стандартизирано лечение". Зверствата на Хитлер почват да бледнеят пред геноцида, който прокарват мултинационалните фарма и други компании  :dont:
Кака, всичко знае...

Така е, Кака. :faceoff:
Дано си прочела и статиите в линковете отдолу под тази!? Там има още много информация за това, което правят с нас. Най-лошото е, че Монсанто отдавна е в България и семената, които нашите земеделски произвозители сеят, също са техни или в голяма част са техни. Аз затова искам да отида на село и да опитам да съхраня наши сортове, останали от бабите и дядовците ни.
Билките в страната ни са още безплатни, но със сигурност ще се опитат да ни забранят да ги берем. :(
Ваксинирането на децата ни е задължително и с това повечето родители не се борят, а има вече деца със сериозни увреждания от ваксиниране.....
Трябва да помислим над това много сериозно ! :dont:
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.

Прочетох ги Янчи :( Затова казвам, че зверствата на Хитлер почват да бледнеят ...
Кака, всичко знае...

Много стресираща тема :(. И да не е напълно вярна, половината да е истина, пак е страшно  :faceoff: