Автор Най-удобните и разкошни влакове в света

10. «Napa Valley Wine» или «Винен влак»

Това е частен екскурзионен влак в щата Калифорния. Неговия път минава покрай лозя и винарни в областта Напа Вали. Половин дневно пътуване плюс вечеря струват 189 долара.

21424-0

Всъщност в света има над 1000 луксозни влака. Описаните в темата няколко влака, дават представа за това, че пътешествието с влак може да бъде наистина много интересно и комфортно.

21425-0

Наистина впечатляващо... но в някои от случаите има чувството, че с покупката на билета ставащ собственик на вагона  :D

След стихотворението за учителката, тези влакове са ми отвратителни ...  :rupor:
Кака, всичко знае...

«Ледников експрес»

Обичам да пътувам с влак (разбира се, не в сегашните български кочини). А на този бих се качил с ОГРОМНО удоволствие... просто гледките ще са приказни!!!

След стихотворението за учителката, тези влакове са ми отвратителни ...  :rupor:
Пропуснала съм това стихотворение, Кака. За какво иде реч?
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.

Прочетох стихотворението. Отвратена съм и се моля никой никога да не попада в нейното положение! И никой, никога да не бъде като нейния ученик. :'(
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.