Автор Аз съм от тези българи, които са трудни за унищожение

3
Американския план за унищожение на българия (Ранът)
1 видео
Видео споделяне / VBOX7
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.

малко трудно го преглътнах, но май си е самата истина - трудно може да се намерят неверни неща...

Ето, затова уважавам българската непокорност!  8)
Ние правим нещата по наш си начин. Не винаги е красив, но от нас послушно стадо не става и колкото и да ни мамят, не могат да ни промият мозъците на 100%! Аз не съм послушен гражданин и знам, че заплатите на политиците се плащат от моя джоб и от джоба на т.н. "електорат"!
Освен това, познавайки лично някои наши политици в тяхната по-млада възраст, съм наясно, че щом те са в управлението на държавата, то това в никакъв случай не е държава, на която мога да имам доверие! :idea:
Дълги години живях в един провинциален областен град, в който безработицата е толкова голяма, че всички жители на областта трябваше отдавна да са измрели от глад. Но те са живи и здрави и дори са по-щастливи от нас в София. Всяка неделя жителите на този град масово потеглят към селата, където живеят техните родители и от градините си изкарват парите и храната, които са им нужни, за да се изхранват. Това го няма в никоя друга държава, но това е нещото, което спасява хората тук. Земята ни, нашето село, нашето умение да живеем и с две, и с двеста, моралните ни ценности, които в провинцията са съхранени все още, приемствеността между поколенията, уважението към възрастните хора и традициите ни.
Покланям се на хората в провинциалните градове! Те ще издържат при всички обстоятелства и няма да се предадат пред плановете за изтребване на ненужния електорат!
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.

световна конспирация  :cranky: дрън, дрън. никой не се интересува от нас  :mad:

Спот, няма значение дали се интересуват от нас или ни унищожават просто за удоволствие. Но НИЕ трябва да се интересуваме от нас си - от нъстоящето и бъдещето на децата ни, на приятелите и близките ни. НИЕ сме.. "на топа на устата", ако мога да се изразя образно и трябва да сме наистина жилави, защото е факт, че нас ни изтребват. :old:
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.

Факт е че сме корави. сигурно има и някой на небето който ни помага да оцеляваме въпреки усилията на капиталистите  :mad: така че горе главите - ние ще оцелеем  :idea: :rupor: