Автор Постоянство и упоритост му е майката!

8
Ето как става! Историята на една компания в 1 картинка:

23049-0

Абсолютно съм съгласна с това за постоянството, Нереален! :bravo: :agree:
Човек трябва да е упорит и да не се отказва от мечтите си! :old:
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.

Най-странното е че всички разбират и приемат положително всяко изказване за това че човек трябва да е упорит, да следва своята цел и т.н. С разбиране гледат/слушат/четат интервюта с успели хора, които разказват как са постигнали всичко с много труд и упоритост. Но един ден когато се изправят пред своето предизвикателство (каквото и да било) просто не издържат, независимо, че още помнят всички приказки за упоритостта и т.н. Винаги се намират оправдателни причини, разсейващи фактори, съзнанието ни само се опитва да намери причина за да не изпълни трудната задача...
Публикувах тази картинка защото наистина много ми допадна. Пичовете 6 години са се блъскали и накрая успяват! Порази ме срока - 6 години!

Има и наистина упорити хора, Нереален!
За себе си съм открила, че е достатъчно аз да съм човека, който искам да съм - упорит, непризнаващ НЕ за отговор и довършващ нещата докрай. Когато станах такъв човек, изведнъж край мен се появиха още много такива хора.
Подобното привлича подобно, както се казва в една мъдрост. :old:
Много хора се влияят от невярното твърдение, че за три години в една дейност, човек стига тавана на възможностите си. И ако до три години не успеят да постигнат дадена цел, се отказват.
Това не бива да е така. Нито едно външно убеждение не бива да бъде приемано без да е преминало проверката на личното преживяване и осмисляне. Ако хората не знаят, че нещо е невъзможно, те няма да го третират като такова и то ще стане възможно.
Така мисля аз. :P
И тогава случаите на гонене на целта до победа ще са повече. :hacker:
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.

Много често имам спорове относно темата - НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА. Да така е, но някои хора не отчитат факта на каква цена ще се случи НЕВЪЗМОЖНОТО нещо. Да когато човек си плаща за гяволъка няма невъзможни неща  :biggrin:

Подобното привлича подобно, както се казва в една мъдрост.

Но има още едно също толкова вярно твърдение - противоположностите се привличат  :smile: А относно сроковете за достигане на "тавана" са нещо относително: колко ти е висок тавана, колко си подготвен за "скачане", имаш ли въобще таван!?!  :idea: Аз също започнах едно начинание с мой приятел - доста в началото на пътя сме, има връхчета и падинки, но съм убеден че ще достигнем, ако не тавана, то поне горната каса на вратата  :biggrin:

Браво на вас! :bravo: :bravo: :bravo:
От вас си зависи дали ще успеете! А за привличането на подобните неща пак ще си говорим! :P
Пожелавам ви успех! :up:
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.