Автор Как да се запознаем с момче?

7
23262-0

В нашето общество съществува стереотип, че първи трябва да се запознават момчетата. Като момиче искам да ви споделя, че аз наистина изпитвам нещо като страх от това, че ако първа се доближа, ще си помислят, че съм достъпна или разпусната (или просто казано –леко момиче). Затова се налага да хитрувам. Ще ви разкажа за един начин на запознаване, който веднъж успях да приложа (тогава ми хрумна).

Седях си в автобуса до прозореца, на това място където седалките са разположени една срещу друга. Срещу мен седеше много симпатично момче. След няколко засичания на нашите погледи на мен ми стана ясно, че той няма да събере смелост да ме заговори, което не ме уреждаше. Тогава бях с чанта, от тези които приличат на големи безформени чували, в която не можеш да намериш нищо от първия път даже и много да се стараеш. И тогава аз започнах старателно "да търся в чантата своя телефон" (по законите на Мърфи именно тогава го намерих поне десет пъти).След което, с трагическа въздишка, помолих момчето да ми помогне като ми звънне на номера, а аз по звука щях да си намеря тъпия телефон. В крайна сметка, не особено нагло по този начин аз му оставих своя номер. След това имаше три мъчителни дена в очакване, аз се страхувах, че той никога няма да ми се обади, но той все пак ми звънна)
Извода е: бъдете по-смели и ще бъдете щастливи.

© Ellise

Браво, Джинджър! :bravo: :bravo: :bravo:
Отлична идея! :idea:
Но явно предварително си разбрала, че и той те харесва?
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.

Браво  :bravo: хитруша  :biggrin: а за смелостта съм напълно ЗА - съдбата обича смелите  :idea:

Да се чуди човек как сме се запознавали навремето когато нямаше мобилни телефони  :upset:  :hacker: