Автор Родителите измислиха как да различават тризнаците

5
Семейна двойка с новородени сестри тризнаци се сблъсква с проблема как да ги различава по между им. Обаче не след дълго те се справят с тази задача блестящо, използвайки достатъчно прост метод.
8 снимки и текст

24086-0


Всеки път когато на бял свят се появяват еднояйчни близнаци или тризнаци, на техните родители задават един и същ въпрос: “Как ги различавате?" Много често гордите майки и бащи демонстрират незабележими за околните особености, обаче една семейна двойка от Южен Уелс, Великобритания няма отговор на този въпрос, защото те самите незнаят коя от сестрите тризнаци е Фиона, коя Медисън и коя Пейдж.


Отчаяни от това, че не могат да разработят собствена система, по която да идентифицират децата, родителите, Карън и Ян Гилбърт, все пак откриват достатъчно прост, но ефективен начин – те купуват няколко ярки лака за нокти и с тях оцветяват по един нокът на всяко от крачетата на  бебетата.

24088-0

Съпрузите специално подбират цветовете: за Фиона (Fiona) купуват лак с цвят фуксиа (fuchsia), за Медисън (Maddison) – ментово зелен (mint green), а за Пейдж (Paige) - виолетов (purple).

24089-0

"Това не е модна прищявка, - подчертава майката на тризнаците, 33-годишната Карън. – Ние се стараехме с всички сили да ги отличаваме по някакъв начин една от друга, и накрая измислихме този метод. Това значително улесни живота ни и сега когато трябва да се сменят памперси, хранене или къпане, цветния код ни показва кое от момичетата вече е минало тези процедури и кое - не. Ние избирахме цветовете на лаковете по такъв начин, че първата буква в името на детето да съвпада с първата буква на цвета. Това наистина е много удобно!"

24090-0

Родителите се надяват, че пораствайки момичетата ще започнат да се различават не само по цвета на лака по техните нокти, но и по техните погледи и вкусове.

24091-0

По информация на Metro, ежеседмично семейство Гилбърт има нужда от над 120 памперса и 80 бутилки мляко, но за всички необходими стоки триото вече печели самостоятелно участвайки в снимките на комедийния сериал "Stella".

24092-0

Последно:
По думите на Карън, малките са толкова еднакви, че спокойно могат да играят ролята на едно и също дете, като по този начин се избягва преумората.
"Те станаха телевизионни звезди преди да навършат една година – с гордост казва тя. – Но за нас с Ян те са прекрасни бебешори, които ни подариха тройна порция щастие".

24093-0

Добро решение  :up: