Автор 56-годишния Чък Ламб печели по $1500 на ден, изобразявайки труп

4
56-годишния Чък Ламб в буквалния смисъл на думата умира, за да се изхранва. През 2005 година той зарязва кариерата си на IT-инженер, за да се посвети напълно на своето странно хоби – да играе мъртвец. Днес той печели до $1500 на ден, изобразявайки мъртвец в различни филми и телевизионни шоута.
5 снимки и текст:

25033-0

Всичко започва една вечер, когато Чък гледа епизод от програмата «Закон и ред: Специален отряд» със своята жена Тоня и изведнъж разбира, че може да изобрази труп. През следващата седмица той си прави уеб сайт и споделя на него няколко свои снимки и видео клипове, на които той се прави на умрял. Тоня му помага да прави сцените – разлива фалшива кръв, пуска гаражната врата в нужния момент, хвърля във ваната тостер (изключен) и много друго.

25034-0

Отначало всичко е само на шега. Чък винаги е мечтал да се снима в телевизията, но няма талант. А след това разбира, че не му трябва никакъв талант, за да играе мъртвец. Всичко се прави от Тоня — тя разполага декорациите, фотографира, а Чък през това време също е един вид декорация, както и всичко останало.

25035-0

Скоро след пускането на сайта deadbodyguy.com той събира 50 милиона прегледа и е поканен да участва в няколко популярни шоута, а след това с него се свързват агенти, и той започва да се снима «мъртъв» за телевизията. Той вече е участвал в над 25 сцени, в това число влиза и участието му в холивудския филм на ужасите «Ваканция».

25036-0

Чък смята, че по принцип прилича на мъртвец – блед, плешив, с торбички под очите. По негови думи, всеки и така би го сметнал за зомби. Неговия най-голям успех до сега е бюджетния филм на ужасите «Ден за убийство», който оглавява списъка с филми на ужасите на Netflix няколко месеца, а в последствие става култов в САЩ.

25037-0