Автор Кажи ми как спиш, за да ти кажа…

13
25693-0

Специалистите, изучаващи така нареченият език на тялото, твърдят, че могат да разкажат много неща за взаимоотношенията в семейството, в зависимост от позата, в която спи двойката. При това трябва да се анализира не позата, в която заспивате, а тази в която се събуждате. Четем нататък и научаваме много интересни подробности:
Следват 10 картинки и текст

1. «Преплетени лиани»

25694-0

Позата показва: между вас има страст! Ако сте заедно вече много години и сте съхранили «сплитането на ръцете и краката» - то на вас остава само да ви завиждат. Обаче други експерти предупреждават, че понякога съня в такава поза е доказателство за ревност. Който по силно «прегръща», той е и ревнивеца.

2. «Буква Z»

25695-0

Партньора прегръща другия отзад. Вие се чувствате комфортно и в безопасност, вие си имате доверие. Този, който прегръща е внимателен и грижовен. Но е възможен и друг вариант: между вас има някаква неопределеност. Тоест има нежност и любов, но отношенията ви все пак не са идеални.

3. «Прегърни стопанина»

25696-0

При вас всичко е наред: такава прегръдка показва любов, свидетелства за привързаност и доверие. И със секса всичко е наред. Този, към когото са се притиснали в двойката, доминира. Ако втората половина няма нищо против, значи всичко е забележително.

4. «Окупатор»

25697-0

Той пак се е проснал по средата на леглото, а вас ви е притиснал в ъгъла или ви избутва на пода? Да, той е окупатор и егоист! Тук вече не става дума за проява на любов. С вдигнати нагоре ръце спят хора, които искат да държат всичко под контрол и изискват признаване на тяхното лидерство. Но най-вероятно, вие се съпротивлявате, затова партньора търси самоутвърждаване насън.

5. «Ние всичко делим по равно»

25698-0

О да, вие се обичате. И съдейки по преплетените крака, взаимните задължения за вас не са празни думи. Но все пак трябва по-внимателно да се вгледате във вашите взаимоотношения. Този, който спи по гръб, поради някаква причина няма желание да вижда партньора си. Този, който спи по корем е затворен и инатест по характер.

6. «Винаги под ръка»

25699-0

Ако наскоро сте се скарали и сте се събудили в тази поза, значи е време да се сдобрите, и двамата сте готови за това. Ако винаги така спите, значи всеки от вас има свои интереси. Тя спокойно може да отиде на купон, а той за риба, няма никакви проблеми, вие си имате доверие един на друг. Протегнатата ръка на бедрото означава: «Аз съм готов да те защитя». А ръката под бузата: «Знам! И те обичам.»

7. «Остани с мен»

25700-0

Спите с гръб към партньора? Възможно е да имате повишена самооценка. А неговата ръка на рамото е проява на любов, необходимост постоянно да усеща партньора до себе си. Той не иска да ви пуска, вие ще му липсвате.

8. «Идеална симетрия»

25701-0

Стабилни, напълно здрави отношения. Ако вие спите така, значи на вас ви е комфортно и спокойно само тогава, когато половинката е до вас. Двойката не губи контакт, при това уважавайки личното пространство един на друг.

9. «Жива ли си, мила моя»

25702-0

Да не би да сте се скарали и не мислите да се сдобрявате? Позата, по мнение на експертите говори именно за това. Ако винаги спите така, значи нещо не е наред с любовта. Обръщате си гръб един на друг, между телата няма контакт… Други психолози пък смятат, че няма нищо страшно – вие просто уважавате личното пространство на партньора. А страстта и притеглянето има просто временен спад, случва се.

10. «Гледам към теб, като в огледало»

25703-0

Вие, най-вероятно имате прекрасни взаимоотношения. Редовен секс, при това на вас винаги ви е весело и интересно заедно. И никаква рутина, бит или караници няма да разрушат вашата любов.

Горката котка на десетата поза  :gigi:
Не съм гинеколог, но мога да погледна...

Аз какво да правя като спя във всички изброени пози???

Ха, ха, много забавна темичка :smile:
Когато отсечем и последното дърво, когато отровим и последната капка вода, ще разберем, че парите не стават за ядене!