Автор Защо домашните котараци трябва да се кастрират!

17
27817-0

Ти си мъж и имаш полово зрял домашен котарак, който не кастрираш, защото има „мъжка солидарност” и тем подобни (котарака не излиза навън и няма полови връзки с котаранки). Виж сега, представи си само за една минута…

... че в един прекрасен момент на теб ама много ти се приисква секс, какъвто ти, най-вероятно, никога й не си правил. За да е по-разбираемо, прости спомни себе си на 14-15 годишна възраст. Момичета? Че ти дет се вика, толкова й си виждал момичета. Проститутка? В твоята реалност не съществува такава услуга. Чекия… Тъй де, онанизъм? Погледни си ръцете, вместо тях имаш две лапи с остри нокти, които даже и не могат да се свият в юмрук! И сега си представи как бягаш из апартамента и викаш, тъй като топките ти всеки момент ще се пръснат, а ти незнаеш какво да направиш. Правиш абсолютно неоправдани и неприятни неща, защото инстинктите не могат да бъдат спрени току така, и поради тази причина периодично получаваш тупаници от някакви си великани. На теб меко казано, не ти е комфортно.

И така 6-8 пъти в годината. Просто защото на стопанина мъжката солидарност не му позволява да отреже на котарака топките, да пуска на улицата е опасно, а да търси женска котка по първия и даже по десетия зов често никой не бърза. И ето така се мъчи възрастния котарак: получава тупалки за миризливите си маркирания (локви в неположени места, дразнещо реване и агресивност), започва да боледува (простатит, рак на простатата, перианална аденома – спермата нали не излиза), пък и живее по-малко.

От интернет
Не съм гинеколог, но мога да погледна...

страшно... но логично  :blink:. Ако не щеш - просто пусни гадината на свобода  :old:

а не е ли по-добре да му намери женска и да се направи сватба  :P

а не е ли по-добре да му намери женска и да се направи сватба  :P

С една сватба мислиш ли че ще му се решат проблемите? Даже по-зле ще стане. Като опита от забранения плод  :biggrin:
Не съм гинеколог, но мога да погледна...