Автор През това време в толерантната Европа...

1
Петгодишни деца се обучават на сексуална тематика от типа на: как да достигнем до оргазъм, какво е презерватив и как се слага и така нататък. Мисля това е поредна победа на демокрацията над здравия разум дами и господа. Който не вЕрва да гледа тук. Книжката се казва "От къде сме се появили", издадена е в Германия и разбира се предизвика доста шум и гняв от страна на малкото нормални родители в Германия. Целта на книжката според нейните автори е сексуално да образова петгодишните деца. Книгата има множество картинки (нали е за малки деца), които показват как момче с име Ларс и момиче с име Лиза изучават телата си. На една от картинките Лиза слага презерватив на Ларс. Група родители са подали жалба до парламента на Берлин.

5 снимки:

2933-0
Бжжж бжжжж бззз...

Бжжж бжжжж бззз...

Бжжж бжжжж бззз...

Бжжж бжжжж бззз...

2931-0

П.С. Лично мнение: значи смятам че ние в България тотално сме изостанали от цивилизования западен либерален свят. Искам да попитам защо все още в нашите детски градини няма такива книжки на български език. Примерно с Марийка И Иванчо? Защо нашите деца трябва да остават "слепи" и необразовани за такива важни теми. Как ще растът тези деца? Какви ще израстнат? Мисля, че този въпрос трябва да се издигне в информационното пространство и да се обсъди на най-високо ниво. Също така предлагам да издадем и допълнителни обучаващи книжки със следните имена: "Как Иван и Иван са татковци без мама" и примерно "Как мама ми намери още една мама".

 :mad: :suicide:
Бжжж бжжжж бззз...

бах мама му на къде е тръгнал света!  :rupor:

Ужас  :sm_biggrin:. Какво ще изучават тези деца, като станат на 14  :upset:. А щом Германия е започнала издаване на такива книжки, какво остава за другите "разкрепостени" държави  :dont: