Автор Нови вицове 01.07.2013

1
11095-0

След суров пиянски запой двама приятели се чуват по телефона:
— Ванка, вчера бира пихме ли?
— Пихме.
— А водка пихме ли?
— Пихме.
— А коняк?
— Пихме.
— А ракетно гориво пихме ли?
— Пихме.
— А ти изсра ли се вече?
— Не! ?
— Ванка, не ходи, в момента ти звъня от Токио!

:D :D :D

Катаджия спира автомобил с леко пийнал шофьор. Мъжа излиза от колата и съкрушен казва:
— Ето, сега вече ме хванаха...
Катаджията отговаря:
— Ай на бас за 50 лева, че не са те хванали?!

::) ::) ::)

Щаслив брак — това е когато имаш възможност да си завъдиш любовница, а ти си завъждаш рибки в аквариум ... или котка)))

:P :P :P

Въображаеми приятели има всеки. Около теб има доста хора, за които ти си въобразяваш че са твои приятели.

:biggrin: :biggrin: :biggrin:

Проста сметка: ако не дай боже започнем война с Китай и приемем, че успяваме да убиваме по 1 милион китайци в ден, то за една година ние ще сме избили 365 милиона китайци, което е приблизително 25% от цялото население на Китай и на практика е еквивалентно на годишната раждаемост в тази страна...

:lol: :lol: :lol:

Снайперистът внимателно монтира оптическия прицел на карабината.
Но изведнъж мобилния му телефон иззвъня:
- Скъпи, мама ни е дошла на гости!
- Да, виждам.

:smile: :smile: :smile:

Ако жена ви е разбрала, че имате любовница и все едно нищо не е станало отива в кухнята да готви, съветваме ви да приемете противоотрова със широк спектър на действие.

:gigi: :gigi: :gigi:

- Това да не е този боксьор дето го блъсна мотоциклет?
- Hе, това мотоциклетиста, който блъсна боксьора.

:rofl: :rofl: :rofl:

- Мамо, може ли един бонбон?
- Само през супата ми!

:lol: :lol: :lol:

Щастие – това е когато в аптеката освен презервативи друго не ти трябва...

:sm_biggrin: :sm_biggrin: :sm_biggrin:

Звъня в боницата. Набирам номера.
Приятен женски глас:
- Слушам ви.
- Здравейте, рецепцията ли е?
- Това е моргата.
- М-м-м, извинете, рано ми е за вас все още…
Същия приятен глас:
- Няма нищо, ние ще почакаме.

8) 8) 8)

Нов служител започва работа в офиса на една фирма. Шефа свиква събрание и започва да говори:
- Така, виждам нови лица. За всички нови служители искам да кажа, че аз много ценя своите кадри, затова работим по следния начин:
В понеделник идваме на работа, но не работим (аклиматизираме се след почивните дни), във вторник също идваме на работа, но също не работим (подготвяме се за работа),  в сряда работим, в четвъртък идваме на работа и почиваме след срядата, в петък не работим,  подготвяме се за почивните дни, в събота и неделя почиваме.
Всичко ли е ясно? Глас от последния ред:
-Кога ще се спре тая тъпотия със срядата?

:D :D :D

Сън – единственното безплатно удоволствие, което ни остана.

::) ::) ::)

Разпознавайки в стоящия на палубата човек актьора Леонардо Ди Каприо, пасажерите панически започнаха да напускат круизния кораб.
Не съм гинеколог, но мога да погледна...

Ха,ха, ха много го се посмях :D :D :D
Когато отсечем и последното дърво, когато отровим и последната капка вода, ще разберем, че парите не стават за ядене!