Автор Колекция вицове

3
11183-0

Да работиш може и да не е много приятно, но сутрин все някъде трябва да се отиде.

::) ::) ::)

В училище учителя по физическо се сби с учителя по трудово. Победи учителя по трудово, защото каратето е карате, а чука – чук.

Искам такова лято, че да нямам време за интернет.

Работа — такова място където сутрин ти се яде.
Следобед - спи.
И през цялото време имаш чувството, че е време да си ходиш вкъщи.

Син се прибира вкъщи с обица на ухото.
Баща му го поглежда строго и казва:
— Знаеш ли сине, от векове, обици на ушите носят или пирати или педерасти.
Аз сега ще погледна през прозореца, прави му сметка ако не видя там твоя кораб...

Видях в подлеза момче с плакат «Помогнете не стигат пари за операция». Стана ми жално. Приближих се, добавих запетая.

Главното предназначение на iРаd – доказателство на това, че ти можеш да си позволиш iРаd.

Дребен кльощав интелигент влиза в асансьора и там се сблъсква с огромна горила 2х2. Интелигента започва уплашено да разглежда съседа. Горилата се обажда:
- Ръст - два метра 10 сантиметра, тегло - 130 килограма, левия ташак - 2 кг, десния ташак - 3 кг, член - 25 сантиметра на дължина и 10 сантиметра на дебелина... Съби Личев.
Интелигента губи съзнание. Грамадината го свестява и учудено го гледа. Мъжлето:
- Бихте ли повторили какво казахте преди малко?
- Еми, ти така ме гледа, че аз реших веднага да отговоря на всички въпроси, които ми задават най-често: ръст - 210, тегло - 130, ляв ташак - 2, десен ташак - 3 кг, член ми е дълъг 25 см и дебел 10 см...
А пък се казвам Съби Личев...
- Слава Богу, аз чух „Събличай се”...

"Ерогенни зони" - ами това е, физиология. Какво да се прави... :smile:

"Искам такова лято, че да нямам време за интернет."

Че къде има, такова лято  :hacker:???