Автор Сбъдване на детска мечта (4 снимки)

0
Едно момченце много силно мечтаело да полети на Марс и написало писмо на NASA. Интересното е че от NASA му отговорили...
4 снимки и текст:

11386-0

Скъпо NASA. Аз се казвам Декстър. Аз чух, че вие изпращате 12 човека на Марс и аз също много искам, но аз съм само на 7 години и затова няма да мога. Много искам да полетя натам в бъдеще. Какво ми трябва за да стана космонавт? Благодаря. Декстър.

11387-0

NASA отговаря на седем годишното момче: Скъпи Декстър. Благодарим за писмото. Ние много бихме искали да знаеш, че твоите мечти за космоса са много важни за нас и ние се надяваме, че ти ще продължиш да се интересуваш от нашите космически програми, мисии и достижения. Помисли за момент - само още няколко години и ти ще можеш да станеш един от хората, които помагат на човечеството по-добре да разбират земята и космоса. По-долу са написани сайтове където се намира информация за дейността на  NASA. Ако в твоето училище няма интернет то ти можеш да се опиташ да ползваш компютър в местната библиотека. И още веднъж - благодаря за писмото. Ние оценихме твоя интерес към нас. Желаем много успехи в училище и поддържаме твоя стремеж към звездите!

11388-0

Браво :bravo: Такива работи в България няма как да се случат.....
Когато отсечем и последното дърво, когато отровим и последната капка вода, ще разберем, че парите не стават за ядене!

Браво :bravo: Такива работи в България няма как да се случат.....

Е в България няма такава агенция, на кого да пише?