Автор Класически геймър

0
Крайна фаза на обсебване  :gigi:
5 фото via bbs163.com

11560-0
Бжжж бжжжж бззз...

Бжжж бжжжж бззз...

Бжжж бжжжж бззз...

Бжжж бжжжж бззз...

Бжжж бжжжж бззз...

Хи, хи, хи. Що не ме покани мен да обслужа женката  :biggrin:. Па той да си гейми, колко ще  :D

Абе и аз вися в нета, но такова дупенце... захвърлям всекви игри и... :fucking: :fucking: :fucking:

Класически гей, не геймър  :bud:

Абе нямате ли чувството, че в крайна сметка очилаткото е светил маслото но малкото дупе, за да гейми  :sm_biggrin:. ако е така, това не е гей, а чистокръвен  (нека бъдем приятели)  :suicide:

Ей момчета! На приказки нямате  равни, но стигне ли се до "вършене на работа" - "Ами уморен съм" "имам да довърша един проект" "само да приключа играта"  :rofl:. Така че просто си замълчете - ясни сте ми всички  :old:.

Ей момчета! На приказки нямате  равни, но стигне ли се до "вършене на работа" - "Ами уморен съм" "имам да довърша един проект" "само да приключа играта"  :rofl:. Така че просто си замълчете - ясни сте ми всички  :old:.

Абсолютно вярно ;)
Когато отсечем и последното дърво, когато отровим и последната капка вода, ще разберем, че парите не стават за ядене!

и после я изхвърли през прозореца...

Абе нямате ли чувството, че в крайна сметка очилаткото е светил маслото но малкото дупе, за да гейми  :sm_biggrin:. ако е така, това не е гей, а чистокръвен  (нека бъдем приятели)  :suicide:
Май, май си прав. като гледам как чинно си я уви в одеалцето...