Автор Среща с бяла мечка

0
Бялата мечка е едно от малкото животни, които възприемат човека като храна. При скорост на спринтиране от 60км/час и шест метрови скокове, възрастната мечка е реална опасност за всеки човек. Особенно ако тази мечка е гладна. Отсъствието на мимически мускули прави мечката особено опасна и непредсказуема.

Материал Майк Рейфман via trasyy
7 снимки

1330-0

На муцуната на този хищник никога няма да видите изражение на агресия. Даже и в момента преди атаката той все така ще си изглежда като голяма добра плюшена играчка. И може би само "лошия" поглед на тъмните очи може да ни предупреди за наближаващата опасност.

1331-0

Този "Мечо" беше гладен, кльощав и както се оказа доста голям. Душейки въздуха и водата и виждайки, че ние се намираме доста далеч той реши да стигне до нас плувайки.

1333-0

Независимо, че мечките са отлични плувци, с моторната лодка не можеше да се мери. След доста агресивна игра с двете ни лодки на котка и мишка, мечката се качи на леда, на отсрещната страна.

1334-0

Удивителната грация на този звяр, летящите във всички страни капки вода, меката плъзгаща се походка приковаха нашите обективи към него.

1335-0

След няколко секунди фотосесията завърши с паническо, но своевременно отстъпление от наша страна...

1340-0

Оказва се, че тази плюшена играчка е голем звер. Скоростта й при бягане е направо потресаваща. Надявам се никога да не ми се налага да се надбягаме... ;)

голем дзвер  :bud:
Не съм гинеколог, но мога да погледна...

Какво излиза? Че тази красавица трябва да я гледаш само по телевизия и от нета. Така ли... :(