Автор Бодиарт – или как изрисувахме едно дупе… (16+)

Не съм гинеколог, но мога да погледна...

Краката на Катя стават сини – от аерографа капят невидими капки боя и падат на земята.

12522-0

С четчица тя рисува структурата на тъканта. Няколко движения и се появяват влакна.

12523-0

Модела се събужда и се опитва да се разкърши.

12524-0

Само че гимнастиката вече не помага. Лежането на матрака става все по-трудно. Добрия фотограф Ира се грижи за своите колеги и бърза на помощ с лек масаж.

12525-0

Минават седем часа. Едното полудупе е готово.

12527-0

Момчета обърнете внимание – красивите модели много обичат да си играят с декоратични зайчета.

12528-0

Заключителен стадий – етикета.

12531-0

Целта не беше дънките да се нарисуват абсолютно реалистично. Идеята е зрителя отначало да си помисли, че момичето е с дрехи. Но след секунда да забележи, че нещо не е наред и да разбере, че това е  рисунка.

12533-0

Идеята на рекламата, е че дънките Getwear се шият индивидуално за всеки.

12534-0

Последните щрихи се нанасят вече стоейки. Времето навън за съжаление не е хубаво, облачно е.

12535-0

Заснемането кадъра, заради който беше всичко това се наложи да правим докато вали дъжд. Изтръгнат от земята плажен чадър надежно защитаваше „дънките” от изчезване.

12536-0

И, накрая резултатът. Скоро на всички билбордове по страната! Между първата и последната снимки минаха 11 часа!

В главните роли:
Модел Екатерина Конова
Майстор на бодиарта Екатерина Балъчева
Фотограф и автор на идеята Ирина Василевицкая
И, разбира се вдъхновение от дънките Getwear

12537-0

Надпис на рекламата: Getwear, като втора кожа.

Красиво!

Невероятно красиво :up:. Винаги съм си мислел, че бодиарта се постига много по-бързо. Много артистично  :bravo:

Ако не бях разгледал поста, нямаше да повярвам, че това е рисунка върху дупето на мацката. Не мога да разбера в какво да се загледам за да  разбера  :blink:

Много, много впечатляващо  :idea:. Дънките / глупости / ДУПЕТО е убийствено секси  :sm_biggrin: :bravo: :pray:

Ауууууууу! Тази вечер няма да се спи  :sm_biggrin: Ще вия, като куче за това дупенце. Аууууууу...

Трудна работа за мъж

Трудна работа за мъж
И жена трудно би се сдържала при такова дупе  :P. Много е готина мацката  :bravo:
Кака, всичко знае...

Ей, страхотна работа. Много, много карасива рисунка... :wub:

Трудна работа за мъж
И жена трудно би се сдържала при такова дупе  :P. Много е готина мацката  :bravo:

А питаш ли мене, като цял ден това правя  :D

Тръгнете да гледате от края към началото  :idea: Още по-отино е  :biggrin:

Какво може да правиш в такава снежна събота, освен да гледаш прекрасни женски дупенца :biggrin: :wub: :P