Автор Чарли Шийн и неговите ангели (16+)

0
Чарли Шийн вече не еднократно е бил уличаван във връзки с порно звезди. Даже загуби една роля заради скандал свързан с това. Но по всичко си личи, че това не вълнува кой знае колко актьора и той за пореден път решава да си "почине" както трябва заминавайки за Хавай в компанията на три порно звезди: рижата Джейми Лангфорд, блондинката Джена Джордан и брюнетката Селеста Стар. Троицата благодарение цвета на косите им бива веднага кръстена "ангелите на Чарли".
Ето на това му викам аз отпуска!  :biggrin:
5 снимки:

12638-0
Бжжж бжжжж бззз...

Бжжж бжжжж бззз...

Казват обаче, че хавайския воаяж на Чарли и неговите ангели не е бил много продължителен - четворката вече се е върнала в Лос Анджелис и продължава да купонясва там.

12640-0
Бжжж бжжжж бззз...

Бжжж бжжжж бззз...

Бжжж бжжжж бззз...

Малиии! Дали е оживял след тази "почивка"  :biggrin:

Бах мама му, с тез татуировки е заприличал на бивш затворник. Голям актьор, ама беше! Вече се пуснал по течението явно...

На Чарли не му е за първи път, ето от една друга статия:

Актьорът Чарли Шийн призна, че не смята да променя навиците си и да се отказва от алкохола. Звездата твърде често участва в бурни оргии с проститутки, порноактриси и консумира големи количества пиене и наркотици. Последния път дори се стигна до приемането на Шийн в болница заради злоупотреба на кокаин.


 Лошата слава скара Чарли и с продуцентите на сериала "Двама мъже и половина". Оказа се обаче, че те не могат да го уволнят, защото в договора му нямало морална клауза. Шийн обясни, че ще продължава да пие, защото да си трезвен било много скучно. Актьорът прекарал пет години без алкохол и не смятал да се връща към този примерен начин на живот.

Много го харесвам този актьор  :up: Но явно наистина прекалява с алкохола и дорагата, а това рано или късно ще му се върне!!!

Eй, де такива ангели бре  :sm_biggrin:. И аз искам такива да бдят над леглото ми  :idea:

Изглежда ми малко нагласен тоя "воаяж"....
Когато отсечем и последното дърво, когато отровим и последната капка вода, ще разберем, че парите не стават за ядене!

И трите са хубави, ама като си помисля, че всичко само за пари правят и колко **я са минали през тях ми става нещо ..... не много хубаво....

Изглежда ми малко нагласен тоя "воаяж"....
Да така е. Има нещо прекалено подредено във цялата история  :upset: