Автор Проблеми в армията на САЩ

0
През 2012 година гейовете служещи в армията на САЩ са изнасили 26000 войника и офицера.

12885-0

Пентагона отчаяно бие тревога: всяка година десетки хиляди войници и офицери стават жертви на сексуално насилие от страна на свои колеги. Обаче ако се погледне по-отблизо на проблема се вижда, че тази ситуация е следствие на политиката на президента, който разреши сексуалните малцинства да служат в армията на САЩ. Днес младите американски гейове служещи в армията на САЩ ги преследва само една мисъл. Задната.
Преди няколко дена 55 военнослужещи от армията на САЩ бяха отстранени от своите длъжности. На тях им се вменяват ред обвинения като сексуални нападения над свои колеги и над доброволци, а също така жестоко отношение към деца живеещи в гарнизоните със своите родители от обслужващия персонал.

Източник в Пентагона съобщи за телевизия CNN, че заловените насилници «са лишени от своите длъжности и доверие, но разпореждания относно тяхното бъдеще все още не са дадени».

Интересното, е че тази «чистка» е била проведена след разследване поръчано от министъра на  отбраната на САЩ Чък Хейгел. Работата е там, че обнародваните в сенатския доклад на Пентагона цифри са шокирали всички, и най-вече представителите на висшето американско командване. Да напомним, че през изминалата година над 26000 военнослужещи са били подложени на «нежелателни сексуални контакти». Налице е ужасяваща прогресираща динамика: през 2010 година от сексуално насилие са пострадали 19200 войника и офицера, през 2011 година – 22600. По нататък – повече.

Почти в 60% от случаите става дума в принуждаване на мъжете към секс с други мъже. При това бума на сексуалните престъпления съвпада по време с отмяната на ограничението хомосексуалисти да служат в армията.

До 2011 година в армията на САЩ действаше принципа «Не питай, не казвай», съгласно, който военнослужещите, които открито заявяваха своята принадлежност към сексуалните малцинства биваха изгонвани с позор в оставка. За 18 години действие на този закон бяха отчислени само 14000 души.
За сметка на това сега изглежда, че процеса е обратен. Първо все повече стари войници и офицери открито си признават, че имат нетрадиционна полова ориентация, второ, вливането на нови представители на сексуалните малцинства в редовете на армията започва да има масов характер. Не трудно да се досети човек, че младите гейове се надяват, че в казармата по-лесно ще си намерят партньор отколкото в цивилния живот.

Днес хиляди млади войници и офицери открито заявяват, че са гей, други хиляди открито ги мразят именно заради тяхната нетрадиционна ориентация. На този фон слабите опити на Пентагона, против които в прекия смисъл сработи поговорката, «каквото посееш, това ще пожънеш», изглеждат явно недостатъчни и закъснели. Възможно ли е да се оправи положението с 50 отстранени от служба войника когато ежедневно се фиксират по 70 случая на сексуално насилие?


Крайно време е да почнат да формират специални войски, например ВБП - Взвод Бойни Педерасти  :sm_biggrin:

На първата снимка голям симпатяга  :wub:

Даа, от такава армия да те е страх да отстъпваш. Обърнеш ли се и .... секс до смърт  :sm_biggrin:

Следващата война в Америка ще бъде в самата им армия - вежду мъжете и педалите  :cranky:

Дано им се върне с ефекта на бумеранга - световните демократи  :mad: