Автор Ванга: "Сирия ще рухне в краката на победителя..."

5
13648-0

Ванга (Вангелия Пандева Гуштерова; 31 януари 1911 — 11 август 1996) — българска ясновидка. Съгласно изявленията на някои видни учени от първата половина на ХХ век тя е притежавала дар за телепатия и предсказание.
 
В нейните пророчества има нещо като времеви маяк, който точно позволява да се установи датата на тяхното начало и място – Сирия.
Както е известно, там в момента има гражданска война, която може да доведе до смяна на властта в страната. Ситуацията се нажежава, в Дамаск сега се пресичат интересите на всички световни сили. Ванга е предсказала, че Сирия ще се окаже в центъра на събития, които ще донесат на човечеството световна криза и глобални промени.

Ето пророчествата на Ванга, които ще се случат в годината, в която падне правителството на Сирия. Те са направени не задълго до нейната смърт:

«Ще дойде на света най-старото учение. Питат ме: «Скоро ли ще дойде това време?» Не, не скоро. Още Сирия не е паднала! Сирия ще рухне в краката на победителя, но победител ще се окаже друг!» /бел. авт. – този цитат под една или друга леко изменена форма се среща на много места в интернет с дати много по-ранни от началото на гражданската война в Сирия, което само по себе потвърждава неговата пророческа достоверност. Предсказанието е направено през 1994 година/

Как Ванга е могла преди толкова много години да предвиди поредицата арабски революции и хаоса в Сирия, който застрашава мира в целия свят? Всичко това може да бъде обяснено само с нейния мистически дар да вижда бъдещето.

Относно съдбата на следващия президент на САЩ след Барак Обама, Ванга казва следното: «Америка ще приеме брадатия и ще разбере, че страха е по-лош от любовта.».

За сметка на това предсказанията на Ванга относно Русия са благожелателни:

«Всичко ще се разтопи като лед, само едно нещо ще остане незасегнато – славата на Русия. Тя отново ще стане велика империя, преди всичко империя на духа.  Като орел ще се издигне Русия над земята».
 
p.s.
На въпроса кога ще започне третата световна война, тя отговаря – “не скоро, още не е паднала Сирия, като падне Сирия, - очаквайте голяма война между Запада и Изтока”
 
p.p.s

С публично заявление, адресирано до ръководството на САЩ, излезе министъра на информацията на Сирия,  Омран аз-Зоуби. По негови думи, удар по Сирия «ще запали пожар» в Близкия Изток.


Омран аз-Зоуби, министър на информацията на Сирия: «Не може да се прикриете зад твърдението, че това е война с тероризма. Удар по Сирия – това не е като да излезеш на разходка. След нападението ще последва ответен удар, и като резултат целия Близък Изток ще бъде опожарен».

Аз-Зоуби заяви, че сирийските власти не са използвали бойни отровни вещества и са готови да сътрудничат с пристигналите в Дамаск експерти на ООН по химически оръжия. Министъра също така напомни, че техни военни са открили в покрайнините на Дамаск склад с токсични вещества произведени в Саудитска Арабия и  «някои европейски страни». Аз-Зоуби се поинтересува ще бомбардират ли САЩ  бунтовниците ако специалистите на ООН признаят, че вината е именно тяхна.
Дайте ми средство за масова информация и аз от кой да е народ мога да направя стадо свине!

ааааааааа всички ще умрем аааааааааааа   :maniac:

ааааааааа всички ще умрем аааааааааааа   :maniac:

Хаоса в Сирия и в близкия изток като цяло е последния шанс на англо-саксонската мафия да оживее. Проблема е че изпускат сроковете, защото след Сирия следва Иран, след Иран следват бившите южни републики на СССР, след тях Китай и накрая голямата награда - Русия. Дано се задавят, мамицата им капиталистическа! :moderator:

Да. Играта загрубява. Тия келеши - янките, НАЛАГАТ тяхната демокрация наистина повсеместно... :dn:


Забравих превода: "Ако ти не дойдеш при демокрацията. Демокрацията ще дойде при теб."

еее чакайте малко, още не съм довършил бункера....

Ами нема как. Нали военопромишления комплекс на  ДЕМОКРАТИТЕ бълва оръжия до припадък и този арсенал трябва отвреме на време да се изпразва, за да се напълни отново :dont:. И къде, къде да ги хвърлим - в близкия Изток, че там е най-далеч и най-безобидно за тях  :rupor: