Автор Най-силното кафе в света!

4
За тези, които сутрин едно кафе вече не може да ги събуди се продава специален сорт «Предсмъртно желание» (Death Wish Coffee). Производителя заявява, че кофеина в него е два пъти повече отколкото в обикновенното кафе. Създателите на  «Предсмъртно желание» твърдят, че са намерили зърната с най-високо съдържание на кофеин, с вкуса на Арабика и двоен заряд енергия.
5 снимки:

1491-0

«Това не е обикновенно сутрешно кафе. Това не е кафето, което купувате в магазина или поръчвате на барче. Това е екстремално кафе и то не е за слабаци. Приемете го като предупреждение», — заявяват производителите.

1492-0

Това разбира се не е евтино кафе и една упаковка от 450 грама зърна, струва 19,99 долара. Ако на вас ви се стори че кафето не е достатъчно силно, фирмата производител гарантира връщане на парите до 60 дена след покупка.

1493-0

Журналистка от  Time, която преди е работила като барман в извесната верига Starbucks, опита две чашки «Предсмъртно желание». Ребека Нилсън (Rebecca Nelson) твърди, че е изпитала много силно чувство на прилив на енергия, обаче след два часа последвал "кофеинов махмурлук" и тя се е чувствала все едно не е спала 36 часа подред.

1494-0

Други хора твърдят, че кафето ги зарежда за цял ден и има богат и интензивен аромат.

1495-0

Хм. Опаковката изглежда много зловещо. Не знам дали бих се жертвала да си го купя. Не мисля, че е кой знае къкъв търговски трик  :dn:

Малко идиотска опаковка. Все едно ще продаваме отрова за мишки. Аман от маркетингови креативи :pray:

откачено  :cranky: кой би си купил кафе в такава опаковка...  :blink:

  • default avatar
  • Гост
АЗ определено  :D  :D  :D