Автор Американка си търси богат съпруг. Отговаря и банкер.

6
19764-0
Това е съобщение, което млада американка поства във форум с желанието да си намери богат съпруг:

„Ще бъда честна с това, което ще кажа тук. На 25 години съм. Красива съм, имам стил и добър вкус. Искам да се омъжа за мъж с годишна заплата 500 хиляди долара или нагоре. Вие може да си кажете, че съм алчна, но годишна заплата от 1 милион долара се счита за средна класа в Ню Йорк.

Моите изисквания не са високи. Има ли някой в този форум, на който годишният му доход е 500 хиляди долара? Всички ли сте женени? Искам да попитам: какво трябва да направя, за да се омъжа за богат човек като вас?

Заедно с всичко това искам да кажа, че най-богатият мъж, с който съм се срещата вземаше 250 хиляди долара. Ако някой има намерение да се мести да живее в скъпо струващ жилищен район на Ню Йорк, 250 хиляди не са достатъчни.

Бих искала да задам няколко въпроса:

1)      Къде повечето богати ергени се размотават? (Моля, посочете имената и адресите на баровете, ресторантите и фитнес салоните)

2)      Към коя възрастова група трябва да се ориентирам?

3)      Защо повечето съпруги на богати мъже не изглеждат толкова добре? Срещала съм няколко момичета, които не изглеждат добре и не са никак интересни, но се омъжват за богати мъже.

4)      Как решавате коя ще бъде ваша съпруга и с коя само ще се срещате? (моята цел е да се омъжа)

Госпожица Красавица”
А това е философският отговор, който й спретва главният изпълнителен директор на J.P. Morgan – известна американска банкова и финансова институция:
„Скъпа госпожице Красавица,

Прочетох вашия пост с голям интерес. Предполагам, че има много момичета, които имат същите въпроси като вашите. Позволете ми да анализирам вашата ситуация като професионален инвеститор.

Годишната ми заплата е повече от 500 хиляди долара, което напълно покрива вашите изисквания, така че се надяваме всички разбират, че не си губя времето тук.

От гледната точка на бизнесмен за мен е лошо решение да се оженя за вас. Отговорът е много прост, така че нека обясня.

Това, което се опитвате да направите е да размените красота за пари. Личност А осигурява красота, а личност Б плаща за нея.

Само че тук има един огромен проблем – вашата красота ще увехне, докато моите пари няма да изчезнат без основателна причина. Фактически моята заплата е по-вероятно да се увеличи с годините, докато вие не можете да ставате по-красива с годините.

Икономическите изводи са: моите активи ще се повишат, докато вашите ще се „амортизират”. Ако красотата е единственият ви актив, то той ще бъде в много по-лошо състояние след 10 години.

Ще използвам един от термините, с които работим на Wall Street, всяка търговия има позиция, да се срещам с вас също е „търговска позиция”. Ако стойността на търговията спадне, ние ще я продадем, защото не е добра идея да я запазим за дълъг срок – същото важи и за брака, към който се стремите. Може да прозвучи жестоко, това, което ще кажа, но за вземането на мъдри решения всякакви активи с голяма амортизация ще бъдат продадени.

Всеки с годишна заплата 500 хиляди долара не е глупак; ние ще излизаме с вас, но няма да се оженим за вас. Бих ви посъветвал да забравите за указанията как да се омъжите за богат мъж. И между другото, вие самата можете да вземате 500 хиляди долара годишно. В това имате по-голям шанс, отколкото да си намерите богат глупак.

Надявам се отговорът ми да ви е бил от полза.

Главният изпълнителен директор на J.P. Morgan"
http://ladyzone.bg/
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.

силно се съмнявам "Главния изпълнителен директор на J.P. Morgan" точно да е написал този отговор, но отговора си го бива  :idea:

Изглежда ми много наивно и глупаво... и въпроса и отговора  :cranky:

Кучки :rupor: Готови са на всичко за пари  :mad:

Кучки :rupor: Готови са на всичко за пари  :mad:

Не знам как да ти отговоря  :upset: ... ами вие защо ги размятате и показате навсякъде  :cranky:

Главният изпълнителен директор на J.P. Morgan"

Да не е някой от тази тема: http://motivatori.net/index.php?topic=1600.0   :P

Главният изпълнителен директор на J.P. Morgan"

Да не е някой от тази тема: http://motivatori.net/index.php?topic=1600.0   :P

Гого, добра/свежа идея вкара  :idea: :gigi: