Автор Секса след тринадесет годишна възраст е нормален и полезен!

9
26268-0

Това заявиха от министерството на образованието във Великобритания!!!
Това не е жълта новина от вестник ШОК, това е The Telegraph

На британските училища беше заявено, че така наречения консенсуален секс след 13 годишна възраст е нормален, пише The Telegraph. Съответните препоръки, разработени от национална благотворителна организация, са част от план, който е бил поддържан от министерството на образованието. Тези съвети могат да се използват по време на уроци по полово възпитание, отбелязва вестникът.

Съгласно препоръките, встъпването в сексуални отношения при достигане на юношеска възраст се явява «безопасен и здравословен етап на израстването. Също така се твърди, че за деца на възраст от 13 до 17 години нормалното поведение включва «интерес към порнографски материали, разговори на откровени сексуални теми, използването на интернет за онлайн чатове и съгласие за секс с партньор от същия или противоположен пол».

Въпросните препоръки вече бяха подложени на критика. В частност, член на Family Education Trust – Сара Картър заяви пред специалния комитет по въпросите на образованието в палатата на общините, че подобни съвети са незаконни. «Съгласно закона, младежите трябва да дочакат навършването поне на 16 години», – уточни Картър.

От своя страна в министерството на образованието настояват, че не е било планирано използването на тези препоръки по време на учебния процес.
Също така полезно за прочитане: motivatori.net/...

Да очакваме скоро включване и у нас  :mad:

С такива закони до никъде няма да я докарат :dont:
Не съм гинеколог, но мога да погледна...

Всичко ще си дойде по местата, но трябва време. Колкото повече такива инициативи и закони въвеждат, толкова по-малко шансове имат да оцелеят като нация....
Отнеми на народа неговата история - и след едно поколение той ще се превърне в тълпа, а след още едно поколение ще можеш да го управляваш като стадо.